Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

Με τι μοιάζουν 300 θερμίδες;

Αν έχετε αρχίσει μια θερμιδική δίαιτα λοιπόν, μάλλον έχετε συνειδητοποιήσει ότι πρέπει να περιορίζεται στις 300-400 θερμίδες έτσι ώστε να έχετε αρκετό απόθεμα για την επόμενη μέρα. 300 θερμίδες βέβαια φαίνονται λίγες όμως αν τις χρησιμοποιήσετε σωστά μπορείτε να χορτάσετε! Ακριβώς γι' αυτό σας ποστάρω πιο κάτω αυτές τις φωτογραφίες οι οποίες για να είμαι ειλικρινής μου είχαν 'ανοίξει τα μάτια' όταν τις είχα δει.

Έτσι λοιπόν θα δείτε 3 πρωινά των 300 θερμίδων στα αριστερά. Τα πρωινά αυτά είναι γρήγορα και υγιεινά, φτιαγμένα στο σπίτι γεμάτα με φυτικές ίνες, φρέσκα φρούτα και πρωτεΐνη που χορταίνει για περισσότερο ενώ στα δεξιά θα δείτε τις θερμίδες που έχουν κάποια πρωινά που μπορείτε να πάρετε απ' έξω και πόσο πρέπει να φάτε για να μην ξεπεράσετε τις 300 θερμίδες!

Κάντε κλικ πάνω στις εικόνες για να δείτε τις λεπτομέρειες!





































πηγή

1 σχόλιο:

  1. το 1/3 της ομελέτας με κρέας εχει 915 θερμίδες????(πχ 2 αυγά και παστό κρέας ή λαρδί)
    Με το χθεσινό φαγητό που έφαγα κάλυψα τις θερμίδες για μια βδομάδα χαχαχα
    Αυτό το fruit & Bagel είναι λίγο καταπιεστικό.Ευχαρίστως θα έμενα νηστικός.
    Η βάφλα όμως με τις φράουλες και τα μούρα είναι το καλύτερο.
    Και με αυτό το παράδειγμα που έδωσες βλέπουμε και τον αμερικάνικο τρόπο διατροφής που έχει μπει πλέον για τα καλά στην ζωή μας.Πολλές θερμίδες συμπυκνωμένες σε ένα γεύμα, πολλά λιπαρά πολύ κρυμμένη ζάχαρη πολύ κρυμμένο αλάτι, κατεργασμένο όσο δεν πάει άλλο αλεύρι, διογκωτικές ύλες και ενισχυτικά γεύσεων.
    Όλα αυτά λειτουργούν εθιστικά στον οργανισμό μας και έχουν επιπτώσεις στην ψυχική, νοητική αλλά και σωματική υγεία. Δεν είναι τυχαίο που οι βουλιμικοί βρίσκουν καταφύγιο στις επεξεργασμένες τροφές υψηλής θερμιδικής αξίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή